17

Clădiri Rezidențiale

+1.350 de apartamente

Studio, 2 si 3 camere

3

Faze de construcție

123,600 m²

Construiți de unități rezidențiale

S+P+6E+7R

Regim de înălțime

+1.600

Locuri de parcare

+1.000 m²

De spații comerciale cu funcțiuni multiple

24/7

Concierge

Faza I

5 clădiri, 435 de apartamente

Finalizată și vandută integral

Faza II

5 clădiri, 410 de apartamente

În curs de dezvoltare

Faza III

7 clădiri, 500+ apartamente

Alege să locuiești într-o comunitate tânără, multiculturală, în continuă dezvoltare. Alege să visezi și să trăiești în armonie, acasă, în H Pipera Lake.

H Pipera Lake este unul dintre cele mai noi și moderne ansambluri rezidențiale din zona Aviației-Pipera, gândit și proiectat special pentru tine și familia ta. Dezvoltat sub egida conceptului Gated Community, complexul este localizat chiar pe malul lacului Pipera, la intersecția dintre liniștea pe care o oferă traiul în suburbie și agitația orașului. Dimensiunile generoase ale proiectului, proximitatea față de polul de birouri din zona Pipera, școli, grădinițe sau alte instituții publice sau private recunoscute la nivel local și internațional, accesul rapid și facil către zona de nord a Bucurestiului, dar și către celelalte sectoare, împreună cu serviciile de concierge și cele de property management au fost gândite să ofere rezidenților un plus de confort și siguranță sporit.

Iar dacă liniștea, apusurile și răsăriturile oglindite în lac, dar și priveliștile spectaculoase asupra orașului vin la pachet cu apartarmentul tău de pe malul lacului, pentru clienții interesați de achiziționarea unui apartament în H Pipera Lake, adițional suportului oferit de echipele noastre de vânzări pe tot parcursul procesului de vânzare-cumpărare, îți punem la dispoziție și servicii de consultanță financiară personalizată, oferite gratuit de consultant financiar dedicat.

Așadar, fie că iți doreșți un loc doar al tău, un apartament mai spațios unde să te relochezi împreună cu familia sau vrei să investeșți într-o proprietare imobiliară care să iți asigure un venit stabil pe termen lung, echipa Hagag Development Europe și colaboratorii nostri te vor consilia pe toată durata procesului de achiziție, inclusiv în identificarea soluției financiare care ți se potrivește pentru că totul să decurgă fară cusur, și pentru că tu să te poți bucura pe deplin de noua ta casă.

Facilități

Locuri de joacă pentru copii

Parcări subterane si supraterane

Locație privilegiată

Acces securizat în complex

Concierge 24/7

Property Management

Grădini proprii pentru apartamentele de la parter

Spații verzi

Zonă de promenadă pe malul lacului

Spații comerciale în proximitatea complexului
Pentru vizonări și informații detaliate despre proiect sau disponibilități ale unităților rezidențiale, te așteptăm în showroom-ul nostru din bulevardul Pipera nr.1., complex rezidențial H Pipera Lake.

Colegii noștri îți stau la dispoziție și la numărul de telefon 021.9953.

HAGAG Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale, comerciale și hoteliere din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv (TASE). Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor proprietati situate în zone premium ale Bucureștiului și este singurul jucător de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea segmentului imobiliar de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi cu valoare istorică și prezență arhitecturală unică.

www.hagageurope.ro

Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive zone din Israel.

În ultimii ani Hagag Group a primit o serie de premii și distincții, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar, numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unități rezidențiale de lux livrate și vândute.

www.hagag-group.co.il

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact