Andrei Crețu

Head of Sales

Linkedin

Andrei Crețu conduce Departamentul de Vânzări al Hagag Development Europe, fiind responsabil de dezvoltarea și managerierea echipelor interne și externe, precum și de derularea procesului de vânzare. Are o experiență de peste 10 ani în sectorul imobiliar, exlusiv pe segmentul rezidențial, și mai mult de 2.500 de unități locative semnate și predate de-a lungul timpului. Seriozitatea și profesionalismul cu care își tratează clienții, colegii și colaboratorii îi sunt trăsături definitorii, alături de gândirea analitică și atenția pe care o acordă nevoilor interlocutorilor săi, care îi permit să ofere mereu cele mai bune soluții tuturor celor cu care interacționează.

Oana Banciu

Sales Manager

Linkedin

Cu o experiență de 12 ani în domeniul vânzărilor, Oana este un profesionist desăvârșit, dedicat și empatic, aproape de nevoile tuturor oamenilor cu care interacționează. Este animată de dorința de a evolua și de a deveni, cu fiecare zi care trece, cea mai bună versiune a sa, iar acest lucru se reflectă și în rezultatele muncii sale. Împreună cu clienții săi, Oana a reușit să scrie prima filă a peste 130 de povești despre ceea ce înseamnă “acasă”, în H Pipera Lake – proiectul său de suflet și locul în căruia îi spune, la rândul său, acasă.

Cătălin Dumitru

Sales Representative

Linkedin

Energic și pozitiv, Cătălin este pasionat de tot ceea ce presupune procesul de vânzare, dar mai ales de consultanță și after sales. Consideră că alegerea unei locuințe nu este doar o simplă achiziție, ci unul dintre momentele importante ale vieții, indiferent că vorbim despre persoane fizice sau despre investitori. Cei 5 ani de experiență în domeniul vânzărilor îi permit să își consilieze clienții și să le ofere îndrumarea de care au nevoie, pe tot parcursul etapelor decizionale, atunci când vine vorba despre tranzacții de vânzare-cumpărare.

Scrie-ne un mesaj

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact