Andrei Crețu

Head of Sales

Linkedin

Andrei Crețu conduce Departamentul de Vânzări al Hagag Development Europe, fiind responsabil de dezvoltarea și managerierea echipelor interne și externe, precum și de derularea procesului de vânzare. Are o experiență de peste 10 ani în sectorul imobiliar, exlusiv pe segmentul rezidențial, și mai mult de 2.500 de unități locative semnate și predate de-a lungul timpului. Seriozitatea și profesionalismul cu care își tratează clienții, colegii și colaboratorii îi sunt trăsături definitorii, alături de gândirea analitică și atenția pe care o acordă nevoilor interlocutorilor săi, care îi permit să ofere mereu cele mai bune soluții tuturor celor cu care interacționează.

Oana Banciu

Sales Manager

Linkedin

Cu o experiență de 12 ani în domeniul vânzărilor, Oana este un profesionist desăvârșit, dedicat și empatic, aproape de nevoile tuturor oamenilor cu care interacționează. Este animată de dorința de a evolua și de a deveni, cu fiecare zi care trece, cea mai bună versiune a sa, iar acest lucru se reflectă și în rezultatele muncii sale. Împreună cu clienții săi, Oana a reușit să scrie prima filă a peste 130 de povești despre ceea ce înseamnă “acasă”, în H Pipera Lake – proiectul său de suflet și locul în căruia îi spune, la rândul său, acasă.

Cristian Marin

Sales Representative

LinkedIn

Crede cu tărie în conceptul de consultanță personalizată și are grijă ca fiecare interacțiune cu potențialii clienți să aducă plus valoare pentru toate părțile implicate. Cristian Marian profesează activ în industria imobiliară de aproximativ 10 ani, iar pe parcursul ultimului deceniu a reușit să își formeze o imagine comprehensivă asupra dinamicii pieței locale, dar și să înțeleagă și să soluționeze solicitările și nevoile clienților. Își concentrează eforturile pe a construi relații de încredere mutuală cu toți cei cu care intră în contact, asigurându-se că aceștia din urmă vor beneficia întotdeauna de cele mai avantajoase condiții de tranzacționare.

Scrie-ne un mesaj

IMPORTANT! Pentru a consulta lista actualizată de prețuri și disponibilități, vă rugăm să contactați un consultant de vânzări. Dezvoltatorul își rezervă dreptul să modifice prețurile fără notificare prealabilă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la contact